?>

Samenvatting: KineMed en leger VS onderzoeken spierfuncties tijdens militaire missies

by: , Atlantic Wire
October 28, 2014

Category: Syndicated Industry News | RSS 2.0

EMERYVILLE, California–(BUSINESS WIRE)–KineMed, Inc. en de voedingsafdeling van de U.S. Army Research Institute of Environmental Medicine’s (USARIEM) hebben dinsdag bekendgemaakt dat ze gaan samenwerken. De twee organisaties kijken naar de mogelijkheden die KineMeds platform biedt wat betreft de beoordeling van de samenstelling van proteïnen in skeletspieren en spiermassa bij militairen in oorlogssituaties. Het Amerikaanse leger wil meer inzicht in de reacties van spieren op stressoren, om ve
Share this:
Share this page via Email Share this page via Stumble Upon Share this page via Digg this Share this page via Facebook Share this page via Twitter

Samenvatting: KineMed en leger VS onderzoeken spierfuncties tijdens militaire missies

by: , Atlantic Wire

Category: Syndicated Industry News | RSS 2.0

EMERYVILLE, California–(BUSINESS WIRE)–KineMed, Inc. en de voedingsafdeling van de U.S. Army Research Institute of Environmental Medicine’s (USARIEM) hebben dinsdag bekendgemaakt dat ze gaan samenwerken. De twee organisaties kijken naar de mogelijkheden die KineMeds platform biedt wat betreft de beoordeling van de samenstelling van proteïnen in skeletspieren en spiermassa bij militairen in oorlogssituaties. Het Amerikaanse leger wil meer inzicht in de reacties van spieren op stressoren, om ve
Share this:
Share this page via Email Share this page via Stumble Upon Share this page via Digg this Share this page via Facebook Share this page via Twitter

| Give a Comment | trackback

No Comments

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

    Like Us On Facebook

  • Search This Site

    Custom Search
  • Upcoming Events

  • FREE Business Downloads

  • Widget Area

    This is widget area, add your widget here from your widget on appereance on your admin panel

>