Cover Letter Teacher Christian School Cover Letter Teacher Community College Cover Letter Teacher Candidate Cover Letter Teacher Cv Cover Letter Computer Teacher Cover Letter Chinese Teacher Cover Letter Teacher Doc Cover Letter Dance Teacher Cover Letter Daycare Teacher Cover Letter Drama Teacher Teacher Cover Letter To District Cover Letter Teacher Experienced Cover Letter Teacher Esl Cover Letter Teacher English Cover Letter Teacher Entry Level Cover Letter Teacher Email Cover Letter For Teacher Cover Letter For Teacher Assistant Cover Letter For Teacher Resume Cover Letter For Teacher With No Experience Cover Letter Teacher General Cover Letter Graduate Teacher Cover Letter German Teacher Cover Letter Gym Teacher Cover Letter Gifted Teacher Cover Letter Geography Teacher Cover Letter Teacher Recent Graduate Cover Letter Teacher High School Cover Letter History Teacher Cover Letter Head Teacher Cover Letter Health Teacher Cover Letter Help Teacher Cover Letter Teacher International School Cover Letter Teacher Ireland Cover Letter Teacher Internship Cover Letter International Teacher Cover Letter Inexperienced Teacher Cover Letter Infant Teacher Cover Letter Intervention Teacher Cover Letter For Teacher Interview Cover Letter Japanese Teacher Cover Letter English Teacher Japan Cover Letter Teacher Kindergarten Cover Letter Pre K Teacher Teacher Cover Letter Key Words Cover Letter For English Teacher In Korea Cover Letter Teacher Librarian Cover Letter Teacher Language Cover Letter Literacy Teacher Cover Letter Lead Teacher Cover Letter Literature Teacher Cover Letter Foreign Language Teacher Cover Letter English Language Teacher Cover Letter Teacher Middle School Cover Letter Music Teacher Cover Letter Montessori Teacher Cover Letter Mfl Teacher Cover Letter Music Teacher Uk Cover Letter For Teacher Mentor Cover Letter Teacher No Experience Cover Letter Teacher Nz Cover Letter New Teacher Cover Letter Nursery Teacher Cover Letter Nqt Teacher Cover Letter Novice Teacher Cover Letter Nyc Teacher Cover Letter Teacher Ontario Cover Letter Teacher Of English Cover Letter Teacher On Call Cover Letter Of Teacher Cover Letter Occasional Teacher Cover Letter Of Teacher Resume Cover Letter Teacher Position Cover Letter Teacher Private School Cover Letter Teacher Primary Cover Letter Teacher Physical Education Cover Letter Piano Teacher Cover Letter Teacher Relocation Cover Letter Reading Teacher Cover Letter Relief Teacher Cover Letter Reading Teacher Position Cover Letter Religion Teacher Cover Letter Teacher Training Cover Letter Teacher Trainer Cover Letter Teacher Transfer Cover Letter Teacher Tes Cover Letter Teacher Technology Cover Letter Tefl Teacher Cover Letter Teacher Uk Cover Letter Teacher University Cover Letter Teacher Usa Cover Letter Unqualified Teacher Cover Letter Teacher Application Uk Cover Letter Volunteer Teacher Cover Letter Violin Teacher Cover Letter Voice Teacher Cover Letter Volunteer Teacher Assistant Cover Letter For Teacher Vacancy Cover Letter For Vocational Teacher Cover Letter For Veteran Teacher Cover Letter Visual Arts Teacher Virtual Teacher Cover Letter Cover Letter Teacher With Experience Cover Letter Teacher With No Experience Cover Letter For Teacher With Little Experience Cover Letter For Substitute Teacher With No Experience Cover Letter For English Teacher Without Experience Cover Letter Yoga Teacher Cover Letter Early Years Teacher Teacher Cover Letter One Year Experience Cover Letter Unknown Person Address Writing Cover Letter Unknown Person Cover Letter Salutation Unknown Person Resume Cover Letter To Unknown Person Cover Letter To An Unknown Person Sending A Cover Letter To Unknown Person Addressing A Cover Letter To An Unknown Person Cover Letter Unknown Contact Person Engineering Cover Letter Unknown Person Cover Letter For Unknown Person Writing Cover Letter For Unknown Person Cover Letter Greeting Unknown Person How To Address Cover Letter Unknown Person How To Write Cover Letter To Unknown Person Cover Letter When Person Is Unknown Cover Letter If Person Is Unknown Addressing Unknown Person In Cover Letter Unknown Person On Cover Letter Cover Letter Unknown Salutation Cover Letter Unknown Sender Sending Cover Letter Unknown Person Cover Letter To Unknown Person Cover Letter To Unknown Person 2012 Cover Letter To Unknown Person Address Cover Letter To Unknown Hr Person Cover Letter With Unknown Person Addressing Cover Letter When Person Unknown Cover Letter Uscis Cover Letter Uscis Application Cover Letter Usc Law Cover Letter For Uscis Officer Cover Letter For Uscis Rfe Writing A Cover Letter Usc Usc Appeal Cover Letter Usc Cover Letter Booklet Cover Letter Usc Career Center Usc Cover Letter Help Usc Marshall Cover Letter Usc Letter Of Recommendation Cover Sheet Usc Cover Letter Resume Usc Transcript Cover Letter Usc Viterbi Cover Letter Usc Cover Letter Writing Cover Letter University Position Cover Letter University Of Richmond Cover Letter University Application Cover Letter University Of Texas Cover Letter For University Cover Letter For University Admission Cover Letter For University Teaching Position Cover Letter For University Students Cover Letter University Administration Cover Letter University Administrative Assistant Cover Letter University Admissions Office Cover Letter University Advisor Cover Letter University Academic Cover Letter University Applying Cover Letter Brown University Cover Letter Boston University Cover Letter Binghamton University Cover Letter Brock University Cover Letter Bentley University Cover Letter Bristol University Cover Letter Bryant University Cover Letter Bournemouth University Cover Letter University Of Bath Cover Letter University Career Center Cover Letter Columbia University Cover Letter Cornell University Cover Letter Cambridge University Cover Letter Colgate University Cover Letter Concordia University Cover Letter Clemson University Cover Letter City University Cover Letter Cardiff University Cover Letter University Department Cover Letter University Director Cover Letter Duke University Cover Letter Deakin University Cover Letter Dalhousie University Cover Letter Depaul University Cover Letter University Of Dayton Cover Letter University Of Delaware Cover Letter For University Development Cover Letter University Of San Diego Cover Letter University Employment Cover Letter University Entrance Cover Letter Emory University Cover Letter Edinburgh University Cover Letter University Faculty Cover Letter For University Application Cover Letter For University Lecturer Cover Letter For University Professor Cover Letter University Graduate Cover Letter Georgetown University Cover Letter Griffith University Cover Letter University Of Guelph Cover Letter For German University Cover Letter University Harvard Cover Letter Howard University How Write Cover Letter University Binghamton University Cover Letter Help University Housing Cover Letter Hopkins University Cover Letter Cover Letter University Instructor Cover Letter University Internship Cover Letter Indiana University Cover Letter University Of Iowa Cover Letter University Of Illinois Cover Letter For Admission In University Cover Letter For Lecturer In University Cover Letter To Get Into University Cover Letter For Applying In University Cover Letter James Cook University Cover Letter University Kent Cover Letter Korea University Cover Letter University Of Kentucky Cover Letter Kennesaw State University Kingston University Cover Letter Cover Letter University Lecturer Position Cover Letter University Lecturer Cover Letter University Letterhead Cover Letter Leeds University Cover Letter Lehigh University Cover Letter Liverpool University Cover Letter University Of London Cover Letter University Of Leicester Cover Letter University Marketing Cover Letter Monash University Cover Letter Mcgill University Cover Letter Manchester University Cover Letter Miami University Cover Letter Melbourne University Cover Letter Marquette University Cover Letter Michigan University Cover Letter Mcmaster University Cover Letter Macquarie University Cover Letter Northeastern University Cover Letter Northwestern University Cover Letter Nottingham University Cover Letter Newcastle University Cover Letter For New University Graduate Cover Letter For University Application Nz Cover Letter University Of Chicago Cover Letter University Of Washington Cover Letter University Of Kent Cover Letter University Of Toronto Cover Letter University Of Manchester Cover Letter University Of Melbourne Cover Letter University Professor Cover Letter University President Cover Letter University Placement Cover Letter University Postgraduate Cover Letter University Police Officer Cover Letter Princeton University Cover Letter Princeton University Career Services Cover Letter Queen#39s University Cover Letter University Of Queensland Cover Letter University Recruiter Cover Letter University Research Assistant Cover Letter Rice University Cover Letter Ryerson University Cover Letter Research University Cover Letter Resume University Cover Letter Recent University Graduate Cover Letter For University Registrar Cover Letter University Staff Position Cover Letter University Student Cover Letter University Scholarship Cover Letter Stanford University Cover Letter Syracuse University Cover Letter Seattle University Cover Letter Sydney University Cover Letter University Teaching Position Cover Letter University Teaching Assistant Cover Letter University Ta Position Cover Letter To University Admission Cover Letter Temple University Cover Letter University Uk Cover Letter University Of Utah Utrecht University Cover Letter Cover Letter Us University Cover Letter University Usa Cover Letter Virginia University Cover Letter Vanderbilt University Villanova University Cover Letter Victoria University Cover Letter Cover Letter Waterloo University Cover Letter Washington University Cover Letter Warwick University

U.S. General Services Administration Obtains Benefits of Cloud-Based Google Apps for Government Implemented by Unisys — Press Release

November 26, 2012 by
Filed under: Business Line, Companies, Events, IT, logistics, Press Releases, Unisys 

New email and collaboration system has transformed the way GSA employees work, increasing efficiency and cutting costs

BLUE BELL, Pa., Nov. 26, 2012 /PRNewswire/ – More than a year after Unisys (NYSE: UIS) transitioned the U.S. General Services Administration (GSA) to cloud-based Google Apps for Government, agency officials say the new tools have transformed the way they conduct their business and led to increased collaboration and reduced costs.

The GSA awarded a contract to Unisys in late 2010 to install Google Apps for Government, which includes email and collaboration tools. About 17,500 GSA employees began using these tools in June 2011. Since then, GSA estimates it has saved about $2 million and expects another $15 million reduction in IT costs over the next five years.

GSA employees have created and shared more than 274,000 documents in Google Docs, and created more than 500 internal web sites using Google Sites.

GSA also cites a nearly 90 percent reduction in server energy consumption and 85 percent reduction in related carbon emissions. According to estimates by Google, the cost savings from this reduction in energy use will be $285,000 annually.

Examples of how Google Apps has transformed the agency were illustrated by the experiences of two GSA organizations: the Federal Systems Integration and Management Center (FEDSIM) and the Public Building Service (PBS).

FEDSIM

FEDSIM, the GSA organization that provides acquisition services to enable large-scale technology projects for other federal agencies, has used Google Apps to promote the mobility of its workforce. Many FEDSIM employees must work remotely at client sites, and Google Apps allows them to use their smartphones and tablets to stay in touch with their managers, edit documents and to view their colleagues’ calendars.

The video chat functionality in Google Apps helps employees reduce travel expenses while still allowing them to collaborate “face-to-face.”

In addition, FEDSIM used Google Sites to set up an internal portal within three days, at no additional cost – a process that previously could have required months when the work had been done through a contractor.

The infrastructure is now entirely under FEDSIM control. Employees use it as a repository for forms and policy documents; to reserve conference rooms and government-owned cars; to create and share award nominations, marketing slides, training materials and other documents. They are continually adding new features.

Public Building Service

The managers of PBS quickly recognized the potential of Google Apps as a knowledge management tool for organizing information and making it accessible to the workforce using a variety of devices, including smartphones and tablets. The organization has rolled out a project this year to use the tools to create a knowledge hub that serves as a focal point for sharing best practices, policies and standards for property management.

PBS used Google Sites to set up “communities” built around various mission areas such as facilities management, leasing and customers – allowing managers in different regions to share information on their activities. For example, PBS manages multiple facilities for the FBI across the country, and PBS managers who work with the FBI were able to use Google Apps to discuss common challenges and best practices.

Consequently, PBS is now better positioned to address GSA’s overall goal of driving consistency and standardization across the organization. As one PBS regional official stated, “The main benefit for me is knowing that there is a team of individuals working to reduce redundancy in effort.”

More importantly, Google Apps provides standardization and consistency, and that makes PBS more efficient and leads to better customer service.

“GSA has proven that innovative cloud-based solutions can help the government improve operations while cutting costs,” said Venkatapathi “PV” Puvvada, group vice president for civilian agencies at Unisys Federal Systems. “We are thrilled to be GSA’s industry partner in this project and look forward to helping them continue to maximize the benefits of these tools as well as helping other agencies to follow GSA’s lead.”

About Unisys

Unisys is a worldwide information technology company. We provide a portfolio of IT services, software and technology that solves critical problems for clients. We specialize in helping clients secure their operations, increase the efficiency and utilization of their data centers, enhance support to their end users and constituents and modernize their enterprise applications. To provide these services and solutions, we bring together offerings and capabilities in outsourcing services, systems integration and consulting services, infrastructure services, maintenance services and high-end server technology. With more than 22,500 employees, Unisys serves commercial organizations and government agencies throughout the world. For more information, visit www . unisys . com.

Share this:
Share this page via Email Share this page via Stumble Upon Share this page via Digg this Share this page via Facebook Share this page via Twitter

Comments

Feel free to leave a comment...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!

You must be logged in to post a comment.

>